Değirmendüzü İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Manevi değerlerimiz çerçevesinde kurumsal kültürü yerleşmiş, bölgesinde ilk tercih edilen bir eğitim kurumu olarak; her yıl en seçkin üst öğrenim kurumlarına artan sayıda öğrenci yerleştiren,bilimsel,sosyal,kültürel,sanatsal ve sportif alanlardaki başarılarıyla örnek alınan, topluma faydalı fertler yetiştiren, uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla bölgesine ışık tutan, oluşturduğu sıcak ve kucaklayıcı sevgi iklimi ile problemlere çözüm üretebilen bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Milli ve manevi değerleri özümsemiş, bilgili,kültürlü,özgüveni yerinde, ahlaki incelik ve davranış olgunluğuna sahip, yüksek karekterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20-15:00
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: İlçemiz hakkında; İlçemiz Ağrı iline 80 km uzaklıkta olmakla birlikte, ilimizin en büyük ilçelerindendir. İlçe merkezinde öğretmen ve memurların kalabilecekleri öğretmen evi, apartlar ve kiralanabilecek daireler mevcuttur. İlçemiz sosyal olarak gelişmiş,
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Masa tenisi, Atletizm, Futbol müsabakalarında ilçe ve il bazında dereceler.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05428355691

Belgegeçer - (542) 835 5691

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://degirmenduzuimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Değirmendüzü Köyü Patnos/AĞRI

Öğretmen :7
Öğrenci :56
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1624
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Gıda vb alışverişlerinizi yapabileceğiniz süpermarketler sürekli taze sebze meyve ihtiyacınızı giderebileceğiniz manavlar da ilçemizde mevcuttur. Ayrıca 2021 yılında açılacak olan AVM inşaatı da ilçe merkezinde devam etmektedir. Bünyesinde bir çok marka ve sinema salonlarını barındıracağı bilinmektedir. Yöre halkı yardımseverdir. Öğretmenlerini sever ve saygı duyarlar. Zorunlu hizmetinizi tamamlamak için güzel bir ilçedir.

Adres - Değirmendüzü Köyü Patnos/AĞRI

Ulaşım İlçemize, Ağrı ve Van havalimanları ile birlikte Türkiyenin hemen hemen her yerinden otobüs ulaşımı bulunmaktadır. Okulumuza her sabah saat 07:30’da ilçe merkezinden okulumuz öğretmenlerini getiren bir servisimiz bulunmaktadır. Bunun dışında günün belli saatlerinde köy servisleri de bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 90 km ilçe merkezine 10 km mesafededir. Öğretmenlerimiz ilçe merkezinde ikamet etmektedirler.